luni, iulie 16, 2007

Soundtrack - Faith no More - Easy

Camera: Nikon D200 - Focal length: 17 mm - Aperture: f2.8 - Exposure: 1/100 sec - ISO 400

Vorbeam pe messenger cu amicul meu Kiko si ne aduceam aminte de iesirile fotografice organizate din te miri ce ocazii, cum ar fi "Festivalul Branzei si al Laptelui" de la cucuietii din deal, si multe alte adunari, socializari cu oamenii pasionati de fotografie. El imi spune la un moment dat, ca-i este dor de "un peisaj", de umblat brambura pe coclauri de intrat in vorba cu ilustrii necunoscuti, sa bem o galeata de lapte proaspat muls de la tzatza vacii in varful muntelui... Spune asta pe buna dreptate, pentru ca pe nesimtite s-a instalat lancezeala si status-ul de "lasa-ma sa te las". Am strans o tona de fotografii in PC, gata sa intre pe masa de montaj, dar ceva ma face sa-mi gasesc altceva mai bun de facut si ma departez de idee... De ce? Nu vreau sa se intample asta! Vreau gasca de altadata, cu iesirile memorabile indiferent de vreme, subiecte si lumina disponibile.
Cu ocazia lansez o intrebare: IESIM PE UNDEVA? Stiu ca cititi si ganditi acelasi lucru, dar haideti sa luam atitudine. Astept propunerea voastra de "iesire memorabila", si promit ca sunt primul care voi da cu subsemnatul la marea adunare.

Ganditi, nu lanceziti...

 
posted by Ionut at 11:49 p.m. |


7 Comments:


At 17 iulie, 2007 03:27, Blogger Barbu M

Ioane, cea mai grea chestie e să ieşi acolo unde n-ai mai fost. Pentru mine unul e imposibil să merg prin Bucureşti, prin cartiere non-centrale... Fitecine poa' să meargă în Bulgaria, în Grecia, în Sarmiscârmezia şi-n Eurafrica. Evident, o să vină cu imagini nebătute de alţii; nu prea des, cel puţin. Mie unul mi-e dor mai degrabă să bat capitalismu' nostru scump, drag şi iar scump la vreme de noapte. Să iau la pas, tălpică şi obturator chestiile care NU mă atrag. D'abia dup'aia mi s-ar face dor de-o ţâţă din 2 Mai...

 

At 17 iulie, 2007 03:28, Blogger ogarafgan

Mai, pai eu as iesi daca as avea cu cine! am si unde, idee, pensiunea ecvestra Sancraiu, langa Sf Gheorghe, dar nu duminica asta ca-i prea repede, d-abia ma intorsei.
Deci as merge pe unde au altii idei, duminica asta, ca urmatoarea sunt prin Inglitera ... apoi iar la Romanica sa facem o galeata de lapte proaspat posta :D ;)

 

At 17 iulie, 2007 09:10, Blogger Ionut

Barbule si mie imi este dor de Romanica noastra, cu precadere coclaurile nebatute de manelistul cu basi multi pe masina. Dar acum se instaleaza euforia si dorinta de a merge pe undeva, asa ca as merge oriunde. Marlen, primul as fi la o iesire anuntata, dar nimeni nu mai da nici un semn de viata! A fost o tentativa weekendul care a trecut, dar ne-am pierdut undeva la mijlocul drumului. Inca astept propuneri!

 

At 17 iulie, 2007 12:29, Anonymous alexandru savu

Merg eu cu prima ocazie după ce termin cu licența ;)

 

At 18 iulie, 2007 00:32, Blogger Romescu

dom'le, chiar vroiam sa-ti zic sa propui tu ceva, ca eu am dat mare chix cu a mea idee. Eu tare m-ash baga, numa (vorba ta pe mess) sa fie mai pe la mijloc, asa...

Hai la Lacul Sfanta Ana, Balvanyos...
http://ro.wikipedia.org/wiki/Lacul_Sf%C3%A2nta_Ana

 

At 31 iulie, 2007 04:18, Anonymous Anonim

super frumos...este primul blog care chiar m-a impresionat.

 

At 31 iulie, 2007 08:57, Blogger Ionut

@ina: multumesc de vizita. mai pofteste!

 


Toate imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996.
  • legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe