miercuri, aprilie 19, 2006













Un reportaj simplu, fara pretentii artistice. Pozele suntfacute la Calarasi pe unde trece alfuentul Dunarii, Borcea. Lumea priveste cu neputinta si multa nepasare cum apa intra in oras, inundand obiective de pe ambele maluri. Stau si ma gandesc ca situatia din Calarasi e mai roza decat a celorlalte localitati situate direct in calea dunarii.
Se pare ca si anul asta jurnale de stiri au de mancat o paine de pe urma reportajelor cu inundatii, care nu mai contenesc. Mai trist este ca povestea se poate repeta si la anul!
 
posted by Ionut at 1:54 p.m. |


5 Comments:


At 19 aprilie, 2006 15:58, Anonymous Anonim

"Un reportaj simplu, fara pretentii artistice."

Si totusi, fotografia nr. 7 cred ca merita si astfel de pretentii. :)

 

At 19 aprilie, 2006 17:36, Anonymous Anonim

Reportajul in fotografii este foarte bun, fotografia 6 fiind chiar extraordinara.
Sunt nemultumita de text totusi, cred ca trebuia mai mult insistat pe el,vorbind mai cald de oamenii aia care-si pierd agoniseala de-o viata...n-as vrea sa fiu in pielea lor....brrrrrr

 

At 19 aprilie, 2006 23:21, Blogger Catalonic

Do you know Vlad Costache?

 

At 20 aprilie, 2006 12:21, Blogger Ana Panduru

Din pacate, oamenii sunt nepesatori. Chiar daca e vorba de pamantul lor, de lucrurile lor. Unii insa sunt neputinciociosi (copiii). Mi-ar fi placut sa vad mai multi oameni aici. Chiar si fara ei insa, imaginile sun graitoare.
Cat despre reportaj... ce nevoie e de cuvinte, cind e "reportaj in fotografii"?
Personal, iti multumesc ca te-ai deplasat acolo. Ca ne arati ce se intampla langa noi.

 

At 20 aprilie, 2006 21:04, Anonymous Anonim

Esti tare!
Pt mine aceste poze au o f mare valoare. Bunicii mei stau chiar langa parc si am vrut sa merg sa fac poze ca sa am "amintiri" dar nu m-a lasat serviciul. Noroc c-ai fost tu ca nu-mi imaginam din descrierile bunicilor cum e situatia reala.

Fispas

 


Toate imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996.
  • legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe